Bestellen uitgaven Rela
Voor bestellingen boekhandel klik hier
rela publishing;klik hier voor welkomspagina

Actie!

Relapublishing stimuleert de verspreiding van het begrip ouderverstotingssyndroom: Bestel een weggeefexemplaar van Moeder-Kind-Vader; drieluik over ouderverstoting voor 2,50 euro extra bij je bestelling van een eerste exemplaar.

In 1999 is In Nederland over het begrip ouderverstotingssyndroom het eerste, inmiddels uitverkochte, boek (Servo Assen red Joep Zander) verschenen. Sindsdien heeft het begrip zijn weg gevonden naar advocaten, rechters en hulpverleners. Het komt voor in de jurisprudentie en de wetenschappelijke literatuur in Nederland. Er is wel veel weerstand onder de gevestigde instituten om het over dit begrip te hebben. Het gaat immers ook over hun eigen falen. Na dit eerste boek zijn er bij Relapublishing twee nieuwere boeken verschenen over het ouderverstotingssyndroom. Dit zijn op dit moment nog steeds de enige verkrijgbare boeken in het Nederlandse taalgebied die speciaal aan dit verschijnsel zijn gewijd.

Het is van groot belang, zowel voor de kindslachtoffers, de verstoten ouders als de programmerende ouders dat dit begrip verder zijn weg vind, soms tegen de klippen op. Relapublishing wil daarom een extra investering doen in de verspreiding van het begrip. We bieden daarom aan al onze Nederlandse klanten bij hun bestelling extra exemplaren aan van het boek Moeder-Kind-Vader, een drieluik over ouderverstoting (MKV) voor slechts 2,50 euro per exemplaar extra met een maximum van 10 per bestelling (of meer na overleg). Dit aanbod is bedoeld om u de gelegenheid te geven dit boek door te sturen en weg te geven aan vrienden, vijanden, politici, hulpverleners, rechters, linkers, exen, kinderen of wie dan ook.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Bij de boeken ontvangt u ook de folders over ouderverstoting.

Voor uw bestellingen: zie hiernaast. Voorbeeld: 5 MKV. U dient in dit voorbeeld dan 9,50 (eerste exemplaar) plus 2,50 verzendkosten plus 4x2,50 totaal 21,75 over te maken. U kunt uiteraard tegelijkertijd andere boeken van Relapublishing bestellen, dat scheelt u extra verzendkosten.

Attentie; voor buitenlandse klanten gelden bij deze actie wel extra verzendkosten van 3,00 (binnen Europa).

Wat kunt u bij Rela bestellen:

Boeken:

 • Moeder-Kind-Vader; een drieluik over ouderverstoting(MKV); 9,50 euro per boek; actie: tweede en volgende exemplaar slechts 2,50 per stuk om weg te geven. Alleen voor Nederland; zie voor details de linkerkolom hier.
 • UITVERKOCHT 2de praktisch ongewijzigde druk. Verpasseerd Ouderschap, Loyaliteitsmisbruik en Ouderverstotingssyndroom 12,50 per boek*.VOLO)Dit is de zeer uitgebreide opvolger van het uitverkochte boek Ouderverstotingssyndroom in de Nederlandse context UITVERKOCHT
 • Met... Een verbeelding van vaderschap. Kunst van Joep Zander met miniatuurteksten over vaderschap.(MET): 12,50,
 • Het Duitse boek Vergiss dass es Dein Vater isst - Ehemals entfremdete Kinder im Gespräch(VV), 5 euro

 • Gemist vaderschap (GV) nu in de uitverkoop 2,50 per stuk.

  Overige:

 • actiekaarten "pappa?" (PAP) uitverkocht
 • Actiekaart Door het stof10 voor 5 euro, 25 voor 10 euro (STF)

  Alle prijzen zijn exclusief 3,00 euro bijdrage in de verzendkosten per verzending binnen Nederland of 5 euro elders binnen Europa (klaag bij uw europarlementarier).
  Voor hogere kortingen bij grotere bestellingen (boven 10 boeken totaal) kunt u via dit formulier contact opnemen

  Hoe bestelt u:

  U kunt bestellen door het overmaken van het verschuldigde bedrag (dat zijn dus de kosten producten plus, in het algemeen 3,00 euro bijdrage verzendkosten per verzending) Gelieve voor elke bestelling een contactformulier in te vullen. U vemeldt de gewenste artikelen ( u kunt de afkoringen GV, MKV,VOLO,MET,STF,VV gebruiken) en het gewenste aantal exemplaren. Vergeet niet het afleveradres te vermelden bij de mededelingen.
  Buitenlandse betalingen: vermeldt IBAN ( vraag banknummer) ten name van Joep Zander BIC TRIONL2U ; dan is het bankverkeer gratis of goedkoop.
  Grote bestellingen: Bij binnenlandse bestellingen boven 50 Euro nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.


  In het algemeen kunnen wij door u bestelde boeken binnen ongeveer 5 dagen (na overschrijving op onze rekening) leveren. In vakantieperiodes kan dat echter aanzienlijk oplopen.Voor spoedbestellingen of vragen over aflevering kunt u kontakt met ons opnemen (0570-621784)

  U wilt de boeken liever in de boekhandel kopen? Dat kan soms.

 • Verpasseerd Ouderschap Loylaiteitsmisbruik en Ouderverstotingssyndroom
  boek Moeder-Kind-Vader drieluik ouderverstoting
  boek Gemist Vaderschap
  pappakaart
  rela publishingcartoonkaart vaderbeelden ouderverstotinginformatie over rela boek Moeder-Kind-Vader drieluik ouderverstoting informatie over rela publishing informatie over boek verpasseerd ouderschap dossier ouderverstoting mailformulier
    Last Updated http://www.relapublishing.nl/relabestel.htm : zie ook de andere pagina's